Loading...
 • Tapasztalja meg
a professzionális bőrápolás hatékonyságát

  Tapasztalja meg

  a professzionális bőrápolás hatékonyságát

 • Érezze a különbséget

  Érezze

  a különbséget

 • Fedezze fel bőrevalódi szépségét

  Fedezze fel bőre

  valódi szépségét

Főoldal2017-11-08T10:48:44+00:00

Aura. Igényeid szerint.

Szalai Veronika kozmetikus mester, sminktetováló és a veszprémi Aura Professzionális Kozmetika tulajdonosa vagyok. Másfél évtizede kezdtem ezt a szép hivatást, és azóta már számos továbbképzésen, szemináriumon vettem részt az ország legkiválóbb, nemzetközileg elismert oktatóinál. Munkámat szakmai gyakorlattal összefonódott tudatosság, a minőség jelenléte, az igényességre, a hatékonyságra, és a ma elérhető legoptimálisabb eredményekre való törekvés jellemzi, melyek értéket képviselnek.

Pályám során a professzionális minőségű alapanyagok és magas színvonalú gépek biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a hitelességre és a precíz munkavégzésre, fontos számomra a Vendégek iránti tisztelet, hiszen bizalmat építünk.

Kozmetikám koncepciója elsősorban azoknak szól, akik igénylik a rendszeres, professzionális bőrápolást és erre napi rutinként tekintenek. Akiknek fontos az ár-érték arány, akik az egyéni megoldásokat kedvelik, és úgy érzik, ebben segítségükre lehetek.

Bízom benne, hogy a jövőben mindez Vendégeim elégedettségét növeli.

Sminktetoválással olyan tartós eredményt értem el, hogy évekig nem kell rúzshoz vagy szemkontúrceruzához nyúlnom.

Beáta (35), Veszprém

Verával az érzékeny testrészek szőrtelenítése sem kellemetlen, vagy fájdalmas. A simaság utána magáért beszél.

Andrea (27), Zirc

A veszprémi Aura Kozmetikában megtaláltam azt a helyet, ahol a férfi szőrtelenítés és arckezelés is lehet kellemes.

Attila (37), Ajka
Tinédzserként számomra kiemelten fontos az a professzionális arckezelés és -tisztítás, ami hatására a bőröm teljesen megújul.
Vica (18), Balatonfüred

Hívjon bizalommal! +36 30 858 9657

Aura Ajándékkártya

Aura Ajándékkártya

Mindig jól jön egy kreatív és ízléses ajándék ötlet, amely minden alkalomhoz passzol és a költségvetésbe is belefér. A szalon minden szolgáltatását megvásárolhatja Aura ajándékkártya formájában.

A tetszőleges összeggel feltölthető Aura ajándékkártya mindig jó választás, mert az Aura kozmetika széles szolgáltatás és kozmetikum kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb ajándékot.