Jogi nyilatkozat, felhasználási irányvelvek

Jogi nyilatkozat, felhasználási irányvelvek2017-11-04T14:57:02+00:00

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak az AURA KOZMETIKA (vagy a továbbiakban jogtulajdonos/szolgáltató/üzemeltető) által tett ajánlatokra, a teljesített szolgáltatásokra.

www.aurakozmetika.hu weblap látogatója a weblapon való böngészéssel elfogadja a következő feltételeket:

A weblaplátogató egyetért és elfogadja, hogy a weblap böngészésével szerzett információkat kizárólag abból a célból használja, hogy informálódjon az Aura Kozmetikában elérhető szolgáltatásokról, a tarifákról, az üzletről, a szolgáltató személyéről, munkáiról és hogy eldöntse kíván-e az Aura Kozmetika vendége lenni. A weblaplátogató elismeri, hogy a weblap tartalma az üzemeltetőjének és tulajdonosának szerzői és szellemi jogát képezi.

A weblap üzemeltetője nem járul hozzá tartalmak/írások/fotók/logók/blog/weblap arculat stb. üzleti és/vagy magán célú egészben vagy részben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, sokszorosításához, terjesztéséhez, előadáshoz, tárolásához vagy egyéb felhasználásához. A weblapon megjelenő Aura Kozmetika logók, az elérhető információk és egyéb anyagok, munkák szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a jogtulajdonost illetik meg.

Amennyiben a weblap tartalmát a weblap üzemeltetőjének írásbeli engedélye nélkül azonos formában, második személy honlapján írásos vagy bármely olyan formában, amely üzleti célú és jogellenes felhasználásra kerül, a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogi következményeket vonhatja maga után.

A jogtulajdonos ezúton közli, hogy írásbeli engedélye nélkül nem járul hozzá a weblap és szolgáltatásainak más weboldalakon történő hirdetéséhez, árusításához, kuponos, (jutalékos rendszerben működő és egyéb) szolgáltatás gyűjtő és összesítő stb. weboldalakon történő megjelenítéséhez.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen a weblapot és a hozzá kapcsolódó tartalmat módosítsa, ideiglenesen vagy végérvényesen megszűntesse továbbá, hogy jelen felhasználási feltételeket módosítsa.

A szolgáltató ezúton közli, hogy a weblap meghibásodásából vagy nem megfelelő működéséből, a benne található hibás információkból eredő vagyoni, ill. nem vagyoni károkért nem vállal felelősséget.

A szolgáltatás teljesítése előre egyeztetett időpontban történik, melyet a Vendég megbeszélhet telefonon vagy személyesen is.

Az Aura Kozmetika Vendégei a szolgáltató által teljesített szolgáltatásokért díjat köteles fizetni, mely összegéről a szolgáltató minden esetben nyugtát vagy kérésre számlát állít ki a Vendég részére. A szolgáltatás elvégzése után bejelentett egyéb okokra hivatkozott fizetés elmaradást/késést a szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.

A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatás teljesítését bizonyos esetekben indoklás nélkül megtagadja, mint előzetes nem fizetés, személyes konfliktus, időpontra többszöri lemondás nélküli meg nem jelenés, minősíthetetlen viselkedés vagy hangnem, kifogásolható személyes higiénia, aktív fertőző betegség stb. esetén.

A weblap tartalma semmilyen esetben nem minősül tanácsadásnak és ajánlattételnek, csak és kizárólag gondolatébresztő, tájékoztató jellegűek.

Az Aura Kozmetika nem vállal felelősséget, második fél által létrehozott, továbbított anyagokért, amelyhez/amelyre az Aura Kozmetika weboldalai kapcsolódnak vagy hivatkoznak.

Az Aura Kozmetika tiszteletben tartja a weblap látogatóinak és az Aura kozmetika Vendégeinek személyiségi jogait, magántermészetű adatait. A munkákról készült fotók, hozzászólások, idézetek weboldalon történő megjelenése minden esetben a Vendégek hozzájárulásával történik.

Ha bármilyen ezen, weblapra vonatkozó adattal, tartalommal vagy megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen keresztül!

Szalai Veronika
+36 30 858 9657
aurakozmetika@aurakozmetika.hu