Szalon etikett

Szalon etikett2017-11-04T14:50:22+00:00

Minden kedves Vendégem számára korrekt szolgáltatást és nagyfokú figyelmet szeretnék nyújtani, ennek érdekében köszönöm, ha elolvassa és elfogadja az itt leírtakat!

Időpontfoglalás

Kozmetikai szalonom bejelentkezés után tud időpontot biztosítani Önnek, melyet egyeztethet munkaidőben telefonon, személyesen a szalonban, az Aura Kozmetika hivatalos facebook oldalán található online hívó gomb használatával. Mivel fontos számomra a megfelelő információ csere, ezért e-mailben, sms-ben, messenger üzeneten keresztül nem áll módomban időpntot adni. Ha nem ér el telefonon, kérem, legyen türelemmel, vissza fogom Önt hívni.

Lemondási feltételek

Az idő érték. Kérem, amennyiben a foglalását töröltetni vagy módosítani szeretne, azt az időpontot megelőző 24 óráig szíveskedjék telefonon megtenni. A 3 órán belüli lemondás esetén a következő kezelésnél 20% felárat számolunk fel, kivéve betegség esetén. Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a következő alkalommal az elmaradt kezelés 50% kerül számlázásra. Kettő alkalom meg nem jelenés után nem áll módomban több időpontot biztosítani Önnek.

Érkezés

Javaslom, hogy érkezzen 5-10 perccel előbb a megbeszélt időpontra az áthangolódás érdekében. Késés esetén az Ön kezelése időtartamát kell lerövidítenünk. Ha elkerülhetetlen a késés, kérem, jelezze felém.

Egészség, higiénia

Amennyiben Ön fertőző, lázas betegségben szenved, kérem, mindenképpen kérjen másik időpontot az Ön mielőbbi gyógyulása és a fertőzés továbbterjedésének lehetősége miatt.

Szenvedélyek

Alkohol és/vagy drog hatása alatt álló vendégeket nem áll módomban kiszolgálni, a szalon egész területe dohányzás és szex mentes övezet.

Környezet, higiénia

Ha kis kedvencet tart, kérem, gondoskodjon a kozmetikai kezelés időtartama alatti elhelyezéséről, mert a szalonban való tartózkodásunk nem megoldható.

Gyermek a szalonban

Ha időpontjára kisgyermekkel kíván érkezni, kérem, előtte egyeztessen velem. Számára a kozmetika unalmas és veszélyes hely lehet, az elektromos kábelek, konnektorok és a nemritkán milliós bekerülési költségű, sérülékeny gépek között való foglalatosság nagyon nem ideális számára.

Telefon

A legtöbb szolgáltatás igénybevétele alatt nyugodtan telefonálhat, de kérem, ha bármely relaxációs kezelésen kíván részt venni, tegye rezgő üzemmódba a telefonját, hogy Önt ne zavarja, de a fontos hívásokat fogadni tudja. Engedje meg magának a pihenés és a feltöltődés élményét.

Fizetés

Az Aura Kozmetikában elfogadunk készpénzt, és a szalon által kibocsátott ajándékutalványt. Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák, a borravalót nem és nem elvárás. Ha Ön mégis úgy érzi, ez utóbbi tetszés szerinti mértékben adható.

Károkozás, baleset

Ez egy ritka kényes téma, mégis fontos megemlíteni. Történhetnek véletlen balesetek a szalonban, amikor a Vendég vagy kísérője kárt okoz a berendezésben, tárgyakban. Ennek költségét a Vendégnek “illik” megtéríteni a szalon tulajdonosa felé.

Ajándékutalvány, termékek

Az Aura ajándékutalvány a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel és készpénzre nem váltható át, a kozmetikai termékeket a szalonból való távozás után nem cserélek, és nem veszek vissza.

Köszönöm!