Szalon etikett

Szalon etikett2018-02-09T08:58:48+00:00

Minden kedves Vendégem számára korrekt szolgáltatást és nagyfokú figyelmet szeretnék nyújtani, ennek érdekében köszönöm, ha elolvassa az itt leírtakat! A jelen szalon etikett betartása kötelező érvényű minden szalonban tartózkodó személyre nézve. A szolgáltatások igénybevételével a Vendég automatikusan elfogadja a következőket:

Időpontfoglalás

Kozmetikai szalonom bejelentkezés után tud időpontot biztosítani Önnek, melyet egyeztethet munkaidőben telefonon, személyesen a szalonban, az Aura Kozmetika hivatalos facebook oldalán található online hívó gomb használatával. Mivel fontos számomra a megfelelő információ csere, ezért e-mailben, sms-ben, messenger üzeneten keresztül nem áll módomban időpntot adni. Ha nem ér el telefonon, kérem, legyen türelemmel, vissza fogom Önt hívni.

Lemondási feltételek

Az idő érték. Kérem, amennyiben a foglalását töröltetni vagy módosítani szeretne, azt az időpontot megelőző 24 óráig szíveskedjék telefonon megtenni. A 3 órán belüli lemondás esetén a következő kezelésnél 40% felárat számolunk fel állásidő jogcímén, kivéve betegség esetén. Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a következő alkalommal az elmaradt kezelés 70%-a kerül számlázásra, mivel az Ön számára fenntartott időpont lehetőségét ebben a két esetben, kis eséllyel tudom más Vendégnek átadni. Kettő alkalom meg nem jelenés után ill. az állásidő meg nem fizetése esetén a jövőben nem áll módomban Önt kiszolgálni.

Érkezés

Javaslom, hogy érkezzen 5-10 perccel előbb a megbeszélt időpontra az áthangolódás érdekében. Késés esetén az Ön kezelése időtartamát kell lerövidítenünk. Ha elkerülhetetlen a késés, kérem, jelezze felém.

Egészség, higiénia

Számomra fontos az egészség. Amennyiben Ön fertőző, lázas betegségben szenved, kérem, mindenképpen kérjen másik időpontot az Ön mielőbbi gyógyulása és a fertőzés továbbterjedésének lehetősége miatt.

Szenvedélyek

Alkohol és/vagy drog hatása alatt álló vendégeket nem áll módomban kiszolgálni, a szalon egész területe dohányzás és szex mentes övezet. Ilyen esetben az Vendég felszólításra azonnal távozik.

Környezet, higiénia

Ha kis kedvencet tart, kérem, gondoskodjon a kozmetikai kezelés időtartama alatti elhelyezéséről, mert a szalonban való tartózkodásunk nem megoldható. Mozsálódó vagy egyéb módon szennyező ételek és italok fogyasztását kerjük, mellőzze a szalon területén a tisztaság megőrzése érdekében.

Gyermek a szalonban

Szalonom sajnos nincs felkészülve kisgyermek felügyeletére. Számára a kozmetika unalmas és veszélyes hely lehet, az elektromos kábelek, konnektorok és a nemritkán milliós bekerülési költségű, sérülékeny gépek között való foglalatosság nagyon nem ideális számára. Köszönöm a megértést!

Telefon

A legtöbb szolgáltatás igénybevétele alatt nyugodtan telefonálhat, de kérem, ha bármely relaxációs kezelésen kíván részt venni, tegye rezgő üzemmódba a telefonját, hogy Önt ne zavarja, de a fontos hívásokat fogadni tudja. Engedje meg magának a pihenés és a feltöltődés élményét.

Fizetés

Az Aura Kozmetikában elfogadunk készpénzt, és a szalon által kibocsátott ajándékutalványt. Hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradást nem áll módomban elfogadni, a szolgáltatások árai nem alkuképesek. Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák, a borravalót nem és nem elvárás. Ha Ön mégis úgy érzi, ez utóbbi tetszés szerinti mértékben adható.

Károkozás, baleset

Ez egy ritka kényes téma, mégis fontos megemlíteni. Történhetnek véletlen balesetek a szalonban, amikor a Vendég vagy kísérője kárt okoz a berendezésben, tárgyakban. Ennek költségét a Vendég köteles megtéríteni a szalon tulajdonosa felé.

Ajándékutalvány, termékek

Az Aura ajándékutalvány a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel és készpénzre nem váltható át, a kozmetikai termékeket a szalonból való távozás után nem cserélek, és nem veszek vissza.

Nyugalom, média

Vendégeink a szalonban való tartózkodásuk alatt kötelesek megőrizni mind a Szakember, mind a többi Vendég nyugalmát, az üzlet csendjét. Előzetes engedély nélkül a szalon kül-, és belterületén tilos bármilyen hang-, és képi anyagot rögzíteni. Szabálytalan magatartás esetén az illetőnek azonnal el kell hagynia az üzletet.

Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes kikapcsolódást, feltöltődést kívánok!

Köszönöm!