Férfi kozmetikai kezelések

Férfi kozmetikai kezelések2017-11-04T14:14:37+00:00
  • Férfikozmetika, szörtelenítés

Korunk férfiideálja vonzó és ápolt akar lenni. Felismerve ezt az igényt ajánlom Önnek a különböző esztétikai változást hozó, komfort érzet javító arckezeléseket, szőrtelenítéseket.

Arckezelések

Manapság már fontos, hogy ugyanúgy, mint a nőknek, a férfiaknak is gondozott, jól ápolt  legyen a külseje. Tudjuk, a férfiak bőre kissé eltér a nőkétől, de ugyanúgy ki van téve a bőrt károsító behatásoknak és a nap sugarainak. Bőre igényeinek megfelelően, egyéni diagnosztizálást követően többféle arckezelési lehetőség közül választhat.

Gyantázás

A divat és a társadalmi elvárások miatt  ma már a férfiak körében is természetes alap követelmény egyes testtájak szőrtelenítése. Ez főleg esztétikai dolog, de higiénés előnye is igen nagy. A szemöldök szedése, mértékletesen, ízléssel elvégzett igazítása, ívének alakítása megváltoztatja az arc karakterét. Közkedvelt a hónalj, a mellkas, has és a hát szőrzetének eltávolítása.

Hallott már róla?

Az érzékeny területek, mint a hónalj szőrtelenítésére kizárólag elasztikus gyantát használok, ami nagyon kíméletes a bőrrel, kisebb a fájdalom érzetet és irritációt eredményez, ezért érzékeny bőrű Vendégeknek is ideális. Az elasztikus gyantát egyszer használatos fa spatulával viszem fel a bőrre és kézzel tépem le, utána kidobom, nem dolgozom fel újra higiéniai és elvi okok miatt.

Árak

Hónalj: 1 300 Ft
Teljes hát: 2 800 Ft
Mellkas: 1 500 Ft
Has: 1 700 Ft
Szemöldök: 900 Ft

Várom minden igényes férfi vendég bejelentkezését, akinek fontos az ápolt bőr vagy szeretné eltávolíttatni  nemkívánatos szőrzetét.