Hidroabrázió

Hidroabrázió2017-01-31T23:10:34+00:00
  • Hidroabrázió

hidroabrázió nem más, mint vízzel történő bőrcsiszolás. A kezelés célja az elszarusodott hámréteg kíméletes eltávolítása. Általában aktuális kozmetikai kezelésbe illesztve használom.

Hogyan működik?

Az elszarusodott réteg eltávolítása egy ultrahangos kezelőfejjel történik, mely másodpercenkénti 30.000 rezgésével porlasztja az előzetesen bőrre juttatott vizet, ami mikro robbanásai révén hatékonyan leválasztja az elhalt szaru lemezeket és eltávolítja felületi szennyeződéseket. Az ultrahangrezgések szemmel is jól látható vízpermet felhőt hoznak létre a bőr felszínén. A kezelés nagyon kíméletes, ezért érzékeny bőrű vendégeknek illetve azoknak ajánljuk, akik sokat napoznak, szoláriumba járnak. Mivel vízzel történik a hámlasztás, ezért semmilyen mellékhatása nincs és érzékenységet, irritációt sem okoz.

Hátránya, hogy pigment folt halványításra ez a módszer nem hatékony. Nagy előnye, hogy a hidroabrázió egész évben alkalmazható, évszaktól függetlenül, abszolút fájdalommentes. Hagyományos peeling helyett, arckezelésbe építve alkalmazom, az elszarusodott hámréteg kíméletes eltávolítására.

Ára arcon, kezelésbe építve: kezelés ára + 1 500 Ft