Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió2017-07-09T14:41:54+00:00
  • Mikrodemabrázió

Gyémántfejes mikrodermabrázió lényege

MikrodermabrázióA mikrodermabrázió egy hatékony bőrcsiszolás, mely során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét intenzíven távolítjuk el.

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel, úgy hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé haladnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak. A leválási folyamat a test öregedésével lelassul. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja az elszarusodott hámréteget, az eredmény frissebb, egyenletesebb bőrfelszín.

Hatása

Hatásmechanizmusa által frissebbnek és egészségesebbnek tűnik a bőr és ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, ez az eredmény erőteljesebb lesz.

Az eljárás önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.

Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, ezért az elektrokozmetikai kezelések hatékonyságát fokozza.

Hány kezelés szükséges?

Már az első alkalom után a bőr puhább tapintású, üdébb színű. Ha látványosabb hatást szeretne elérni, több alkalomra van szükség, melynek gyakoriságát és a kezelések számát egyénileg határozzuk meg, a bőr állapotától függően. A beavatkozást követően a krémek, kozmetikai hatóanyagok felszívódása, hatása is eredményesebb lesz. A kezeléseket/kúrát érdemes bizonyos időközönként megismételni. Erre a legideálisabb az ősztől tavaszig tartó időszak, nyáron a fokozott pigmentáció veszélye miatt nem végezzük.

A kezelés menete

A esetek nagy részében az arc területén alkalmazzuk. A beavatkozás teljesen fájdalommentes. A kezelés tartalmazza a bőr letisztítását, a bőrcsiszolást, ha szükséges viót, fertőtlenítést és egy ultrahangos kezelést, de rugalmasan beleilleszthető más kezeléstípusokba is.

Kezelés ára arcon: 5 500 Ft

Kezeléssel együtt az ára: kezelés ára +2 500 Ft

Kezelés időtartama: 30 perc