Műszempilla

Műszempilla2017-07-09T14:38:19+00:00
 • Műszempilla

Szálas műszempilla

A szálas műszempilla egy látványos szépségipari szolgáltatás, mely sűrűbb, hosszabb, természetes hatású szempillákat eredményez viselőjének. A műszempilla szálak egyenként kerülnek felragasztásra a saját szempilláidhoz szálanként. A pillák olyanok, mint a valódi szempillák. Mivel a pillák csak a természetes pilláinkhoz vannak ragasztva, így azok természetes cserélődésével fokozatosan hullik ki. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimális. A szálankénti műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét, súlytalan, egyáltalán nem zavaró vagy irritáló. Víz, izzadság és könnyálló. Használata során a saját szempilla nem sérül. Amennyiben kéri, a szempillák eltávolítását ingyen végzem, speciális oldószerrel. (Csak az én általam felrakott pillákra vonatkozik.)

Tisztázzuk, mit jelentenek a „D”-k valójában!

A D-k előtti számok arra utalnak, hogy hány szempilla kerül egy saját pillára, ami minél több, annál vékonyabb és könnyebb pillákat helyezünk fel, tehát:

1D műszempilla: Ez az, ami a köztudatban 3D műszempillaként elterjedt tévesen. Ennél a technikánál a saját szempillára egy műszempilla szál kerül felhelyezésre

2D műszempilla: A dúsabb hatás elérése érdekében itt dupla szálakat alkalmazunk, kétszer annyit, mint a hagyományos 1D-nél

Ennek fényében az árak és kezelési idők:

Típus

Építés

Töltés 2. hétig

Töltés 3. hétig

Töltés 4. hétig

1 D (közismert 3D)

10 900
(2 óra)

3 000

4 000

5 000
(kb. 1 óra)

2 D (dupla szálas)

12 900

4 000

5 000

7 000

Ápolási tudnivalók

 • a szempillák szépségének és tartósságának megőrzéséhez pár hetente töltés szükséges
 • felragasztás után 2 órán át nem érheti víz a pillákat
 • felragasztás után 2 napig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, és a meleg vizes arcmosást mellőzni kell
 • ne dauerolja és ne göndörítse szempilláit (sem felragasztás előtt, sem felragasztás után)
 • a szempilla tartós festését a felragasztást megelőzően kell elvégezni
 • az olajos alapú, vízálló sminklemosó, zsíros krém használata tilos
 • olajmentes lemosó megengedett szemhéjpúder, szemceruza eltávolításához
 • vízálló szempillaspirál használata tilos
 • nem vízálló spirál használata nem ajánlott (kivéve kifejezetten 3D-hez való spirál), mert megrövidítheti a műszempilla élettartamát (nem is lesz rá szükség, mert a látvány magáért beszél)
 • ne dörzsöld a szemeidet és ne tépkedje a pilláidat, mindig óvatosan törölje szárazra mosakodás után.
 • a tengervíz és a sós tengerparti levegő jelentősen megrövidítheti a szempillák élettartamát

Fontos tudnivalók bejelentkezés előtt

Lényeges, hogy töltésről addig van szó, amíg a felrakott műszempillák minimum harmada még fenn van. A teljesen, ill. pár szál (pl. 15-20 szál/szem) műszempillával visszatérő Vendégeknek sajnos nem tudok töltési árat biztosítani. Ilyenkor új szett árban történik az aktuális töltése!

Más által felhelyezett pillákra nem vállalok töltést, ebben az esetben új szettet javaslok felrakatni.

Azon pillák tartósságára, amik a tiltás ellenére hagyományos szempillaspirállal vannak kezelve, nem tudok garanciát vállalni!

A műszempilla építésre kérem, tiszta szemkörnyékkel érkezzen, a sminket olajmentes lemosóval távolítsa el, akár itt a szalonban is megteheti-biztosítok hozzá mindent, mert ellenkező esetben a töltés tartósságát negatívan befolyásolja! Szempillaspirál, szemfesték maradványos szempillákra nem csinálok töltést!

Tudnia kell, hogy az 1D (vagy régebben 3D műszempilla) lényege, hogy a szempillaspirált kiváltsa, természetes volument ad, természetes hullással, csekély allergiás valószínűséggel. Amennyiben erős töltést alkalmazunk, a szempillák hullása nem lesz szálszerű, hanem tömbös, így gyakrabban lehet szükség a töltésre az esztétikus kinézet megőrzése érdekében. Ebben az esetben a pillák gyakrabban lépnek kapcsolatba a ragasztóval, több pilla terheli a pillákat, ennél fogva az allergiás reakció valószínűsége nagyobb. Kérem, ennek tudatában tervezzen!

Fontos tudnia, hogy a tartós és esztétikus műszempilla viselés egyik kritériuma, hogy minden 5. töltés után javaslom leoldani a szempillákat és teljesen új szett műszempillákat építeni. A leoldás az általam felrakott pillákra ingyenes, ha szeretne új szempilla felhelyezést, akkor építés árban történik!