Műszempilla

Műszempilla2018-02-09T09:54:13+00:00
 • Műszempilla

Szálas műszempilla

A szálas műszempilla egy látványos szépségipari szolgáltatás, mely sűrűbb, hosszabb, látványosabb szempillákat eredményez viselőjének. A műszempilla szálak egyenként kerülnek felragasztásra a saját szempillákhoz szálanként, így azok természetes cserélődésével fokozatosan hullik ki. Kényelmes a viselése, teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét, súlytalan, egyáltalán nem zavaró vagy irritáló. Víz, izzadság és könnyálló. A szakszerűen és igényesen felapplikált szempilla használatával a saját szempilla nem sérül és akár évekig is hordható megszakítás nélkül.

A műszempilla felhelyezés egy nagyfokú koncentrációt, gyakorlatot és igényes munkavégzést igénylő szolgáltatás, válasszon körültekintően szakembert!

Tisztázzuk, mit jelentenek a „D”-k valójában!

A D-k előtti számok arra utalnak, hogy hány szempilla kerül egy saját pillára, ami minél több, annál vékonyabb és könnyebb pillákat helyezünk fel, tehát:

1D műszempilla: Ez az, ami a köztudatban 3D műszempillaként elterjedt tévesen. Ennél a technikánál a saját szempillára egy műszempilla szál kerül felhelyezésre, ezt már kicsit idejétmúlt, már nem alkalmazom, kivéve nagyon sok saját szempilla esetén, kérem, ennek tudatában tervezzen az első bejelentkezés előtt!!!

2D műszempilla: A dúsabb hatás elérése érdekében itt dupla szálakat alkalmazunk, amik vékonyabbak, mint a hagyományos szettnél,viszont kétszer annyi kerül felhelyezésre. Ezzel érhető el egy természetes, mégis nagyon látványos hatás.

Ennek fényében az árak és kezelési idők:

 

Típus

Építés

Töltés 2. hétig

Töltés 3. hétig

Töltés 4. hétig

 1 D (szimpla szálas)

10 900

4 500

 6 000

7 500

2 D (dupla szálas)

14 900

(2,5-3 óra)

6 500

8 000

9 500

 

Ápolási tudnivalók

 • a szempillák szépségének és tartósságának megőrzéséhez pár hetente töltés szükséges
 • felragasztás után 24 órán át nem érheti víz a pillákat, mellőzze a gőzt, párát, arcmosást
 • ebben az időintervallumban mellőzni kell a szoláriumot, szaunát
 • ne dauerolja és ne göndörítse szempilláit (sem felragasztás előtt, sem felragasztás után)
 • (a szempilla tartós festését a felragasztást megelőzően kell elvégezni)
 • az olajos alapú, vízálló sminklemosó, zsíros krém használata tilos
 • olajmentes lemosó megengedett szemhéjpúder, szemceruza eltávolításához
 • bármilyen szempillaspirál használata tilos
 • Ne használjon géles állagú szemceruzát, tust
 • ne dörzsölje a szemeit és ne tépkedje a pilláit, mindig óvatosan törölje szárazra mosakodás után.
 • a tengervíz és a sós tengerparti levegő jelentősen megrövidítheti a szempillák élettartamát
 • Az otthoni ápolás további részleteiről applikálás után szóban és írásban kap tőlem tanácsot

Fontos tudnivalók bejelentkezés előtt

Lényeges, hogy töltésről addig van szó, amíg a felrakott műszempillák minimum harmada még fenn van. A teljesen, ill. pár szál (pl. 15-20 szál/szem) műszempillával visszatérő Vendégeknek sajnos nem tudok töltési árat biztosítani. Ilyenkor új szett árban történik az aktuális töltése!

Más által felhelyezett pillákra nem vállalok töltést, ebben az esetben új szettet javaslok felrakatni.

Azon pillák tartósságára, amik a tiltás ellenére géles szemceruzával, géles tussal, szempillaspirállal vannak kezelve, nem tudok garanciát vállalni!

A műszempilla építésre kérem, tiszta szemkörnyékkel érkezzen, a sminket olajmentes lemosóval távolítsa el, akár itt a szalonban is megteheti-biztosítok hozzá mindent.

Amennyiben erős töltést alkalmazunk, a szempillák hullása nem lesz szálszerű, hanem tömbös, így gyakrabban lehet szükség a töltésre az esztétikus kinézet megőrzése érdekében. Kérem, ennek tudatában tervezzen!

Fontos tudnia, hogy a tartós és esztétikus műszempilla viselés egyik kritériuma -a szakszerű felhelyezés mellett-, a helyes utóápolás, melyhez nálam minden információt és eszközt megkap.