Plasma G Three System Technology

Plasma G Three System Technology2017-01-31T22:06:25+00:00
  • Plasma G tű nélküli mezoterápia

Gondolt már arra, hogy megérdemelne már egy valóban hatásos, látványos eredményeket hozó bőrfiatalító kúrát? Ami többet nyújt, mint egy átlagos kezelés. Tűszúrások nélkül. Vágás nélkül. Fájdalom nélkül. Átverés nélkül.

Hogy biztos drága? Annyiba kerül, amennyiért egyes helyeken, kihasználva népszerűségét, az eljárás igen alacsony hatásfokú utánzatait kínálják… Beéri kevesebbel is?

Plasma G Three system technology

A Plasma G háromfunkciós nagy teljesítményű készülék, amely az eddigi legmodernebb elektrokozmetikai eljárások kombinációja. Látványos eredmények érhetők el már az első kezelés után, kúraszerű alkalmazása az Ön bőre állapotának és struktúrájának jelentős mértékű és tartós javulását eredményezik. Tökéletes kezelési lehetőségek az arcbőr fiatalítására, feszesítésére, a rosacea és a pigmentációk megoldására.

Rádiófrekvencia funkció

Mi a lényege és miért jó ez Önnek?

A Plasma G gép bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz a bőr feszesítésére és az arckontúrok megemelésére. A nagyfrekvenciájú elektromágneses hullámok egy biztonságos non-invazív módját kínálják a laza tónusú, megereszkedett bőr feszesítésére az arcon, a tokán és a test bizonyos részein. Alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok mérséklésére, az újabbak kialakulásának megelőzésére, de leginkább a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

Azonnali hatás

Már az első kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatása, amely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának az eredménye. Átmérőjük vastagabb lesz, viszont a hosszuk csökken, a bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, nő a sejtek aktivitása, javul az oxigenizáció.

Hosszú távú hatás

A Rf hullámok a készülék működése közben hőenergiává alakul. Ez az irhát érő hő stimulálja a fibroblasztokat, amelyek ezért a kezelést követő időszakban nagy erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése gyulladásos folyamatotokat indít el, pl. a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén termelést. Ez a hatás erőteljesebb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása növeli a kollagén rostok újratermelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme kb. három hónapig tart. A kezeléseknek köszönhető változások miatt a bőr feszesebbé válik.

Milyen esetekben alkalmazzuk?

Az arc és arckontúr liftingjére, megemelésére. A bőr öregedésével együtt járó megereszkedés kezelésére, a nyak, a toka feszesítésére.

Milyen esetekben nem alkalmazzuk?

Terhesség, implantátum a kezelt területen, pacemaker, pajzsmirigy betegség, tetovált területen, bőrrák, vírusos és bakteriális fertőzés, bőrgyulladás, rosacea, epilepszia, autoimmun betegség, izotretinoin (roaccutan) kezelés az utóbbi 6 hónapban, bőrfelületi sérülés, keloidos hegek, vérzékenység, trombózis hajlam, diabétesz esetén.

Elektroporáció funkció (valódi/orvosi tű nélküli mezoterápia)

A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak.

Mi a lényege és miért jó ez Önnek?

A sejtmembránokban a protein és az aquagén/aquaporin csatornákat magas frekvenciájú modulált elektromágneses impulzusokkal meg lehet nyitni. Így sejtszintű hatóanyag felszívódást hozhatunk létre nemcsak a hámban, hanem az irharétegben is. Ezt a technológiát tű nélküli mezoterápiának is nevezik, (de vigyázat, sok a hamisított gép, erről bővebben itt olvashatsz). A Plasma G készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok mikroszkópikus méretű nyílásokat, csatornákat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. A potein és aquagén csatornák megnyitását hívjuk elektroporációnak. Ezeken keresztül bármely bőrre felvitt hatóanyag, molekula mérettől és súlytól függetlenül, egyedülállóan hatékony módon és sokkal intenzívebben szívódik fel, mint az eddig ismert felszívódást növelő módszerekkel. Ez garantálja a hosszú távú és tartós eredményeket, forradalmasította a lokális hatóanyag bevitelt, mellékhatások, vérzés, fájdalom, tűszúrás és gyógyulási idő nélkül. A sejtmembránban károsodást nem idéz elő, a kezelés során a megnyílt csatornák spontán záródnak. Az elektroporációval legyőzhető a bőr védelmi funkciója, egy egyszerű lokális kezeléssel szemben 1200%-kal jobb hatóanyag felszívódása hámban és 4000%-kaltöbb hatóanyag a bőr alatti kötőszövetben, melyet klinikai mérések bizonyítottak. Az elektroporáció kezeléshez nagy tisztaságú, magas koncentrációjú és minőségű hatóanyagokat alkalmazunk. Látványos és tartós eredményeket érhetünk el vele arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfej bőrén is.

Milyen esetekben alkalmazzuk?

A bőr öregedésének megelőzésére, hidratálásra és táplálásra, bőrmegújításra, mimikai ráncok feltöltésére, bőrstruktúra javításra.

Milyen esetekben nem alkalmazzuk?

Terhesség, epilepszia, pacemaker, súlyos akne, ekcéma, bakteriális és vírusos fertőzöttség, bőrrák a kezelendő területen

Milyen időközönként alkalmazzuk?

Alkalmanként is látható eredményt hoz, de mindenképpen kúrában kell gondolkodni, ha látványos eredményeket szeretne elérni. Egyénileg megállapított kúrát állítunk össze minden vendégnek, bőrállapottól és a probléma súlyosságától függően, átbeszélve a várható eredményeket. Általánosságban azonban elmondható, hogy egyfunkciós kúra 6-10 alkalomból, kétfunkciós kúra 4-6 kezelésből áll, ez ajánlás, egy személyes konzultáció keretében személyre szabható a kúra minden részlete.

Plasma funkció

Szalonunkban hamarosan elérhető lesz ez a kezelés is.

 

Kezelés ára arcon: Egy funkció: 10 000 Ft, két funkció: 18 000 Ft

Kezelés ára arc és dekoltázson: Egy funkció: 15 000 Ft, két funkció: 23 000 Ft

Jelentkezzen be most és tagadjon le éveket!