Smink

Smink2018-01-07T23:09:46+00:00
  • Smink vizsgára, állásinterjúra

A smink a korlátlan lehetőségek tárháza és akkor jó, ha kiemeli szépségét, előnyös vonásait, elfedi a bőr hibáit úgy, hogy a harmónia és a tökéletes összhang legyen feltűnő, általa egyedülálló önbizalmat kaphat.

Fontos a végeredmény? Amivel és ahogy dolgozom: Minden smink elkészítéséhez csak és kizárólag eredeti, professzionális anyagokat és fixálókat használok, ezáltal még nagy hőségben is rendívül tartós lesz a végeredmény, Önnek egy pillanatig sem kell bajlódnia az igazgatásával! Voksomat a következő világmárkák mellett raktam le: Kryolan, Ben Nye, Paris Berlin, Malu Wilz, M.A.C. Mindezek mellett 15 éves make-up készítésben szerzett tapasztalatom segíti az Ön elképzelésével egyező, tökéletes végeredményt.

A menyasszonyi smink általában szolid, visszafogott inkább természetes jellegű, romantikus és lágy. De teljesen a menyasszony egyéniségétől függ, milyen sminket készítek, a műszempilla is tartozéka lehet az arának. Figyelembe veszem a szem és hajszínt, arcformát, a ruha színét és stílusát, az egyéniséget, a virágcsokrot, a személyes kívánságokat is.

Kell előtte próbasmink? Nálam a menyasszonyi próbasmink nem kötelező jellegű szolgáltatás, de az esetek nagy százalékában kérni szokták és én is ezt javaslom. Ez a főpróba nem azért kell, mert nem bízom az eredmény sikerében, hanem mert a profi smink más érzetre és látványra, mint egy hétköznapi, amit a vendég nap, mint nap elkészít és visel az arcán. Ez testidegen lehet egy bizonytalanabb vendég számára vagy annak, aki egyáltalán nem sminkeli magát. Persze ez nem mindig és nem mindenkire igaz, de így a menyasszony is megnyugodhat, hogy minden részletében igazodni fog az elképzeléseihez.

Nagyon-nagyon fontos a megfelelően előkészített bőr, hisz szép sminket csak szép, tiszta bőrre lehet készíteni. Ezért lényeges legalább másfél-két héttel az alkalom előtt a bőrt kitisztítani, alaposan hidratálni, szemöldökszedést és szempillafestést végeztetni az esküvő előtt pár nappal. Az esküvő gyönyörű lesz, legyen Ön is az!

Árak

Szolid, nappali natúr smink (vizsgára, állásinterjúra, tárgyalásra): 2 900 Ft

Nappali közép intenzív smink (délutáni randira, szalag avatóra, ballagásra, családi programra): 3 900 Ft

Alkalmi intenzív smink (Színházba, bálba, örömanyának, esküvőre vendégnek): 4 900Ft

Party smink (pl: szilveszterre, partyra): 5 900 Ft

Menyasszonyi próbasmink: 6 900 Ft

Menyasszonyi smink: 6 900 Ft

Smink fotózásra, portfólióhoz: 8 000 Ft-tól (Igény szerint tartalmazza a műszempillát is)