Amivel dolgozom

Amivel dolgozom2017-02-11T19:29:16+00:00

A MaBea Soft Liner német gyártmányú sminktetováló gép akupunktúrás tűrendszerrel és extra finom tűmozgással dolgozik, mely precízebb munkavégzést tesz lehetővé. Lényegesen kíméletesebb a bőrhöz, a száj, szemhéjtetoválás is sokkal kellemesebb, mint eddig. A sminktetovált terület kevésbé traumatizált, duzzanata láthatóan kisebb, a tetoválás utáni megjelenés előnyösebb. A bőr gyorsabban gyógyul, az eredmény szebb lesz.

Alexandra pigmentek a magyar nők igényeihez

Biztonságos és bőrbarát összetétel

Megnyugtató az Ön számára, ha a pigment, amivel dolgozom biztonságos és megfelel a törvényi rendelkezéseknek?

Az első és legfontosabb a biztonság, mivel évekre a bőrbe kerül. A ResAP (2008/1) törvény rendelkezik a sminktetováló festékekről és előállításukról. Az egész világon Európában a legszigorúbb az elvárás és szabályozás, ezért döntöttem a német gyártású sminktetováló pigment mellett. A szabályozások szigorúan ellenőrzik, hogy a sminktetováló festék ne tartalmazzon káros vegyi anyagokat, allergiakeltő összetevőket, azo – színezékeket. Az Alexandra pigmentek tökéletesen megfelelnek a törvényi előírásoknak. A legutolsó fejlesztésű gyártástechnológiával készültek, anti-allergének.

Vas-oxid mentes összetétel

Sminktetoválók és vendégek egyik legnagyobb problémája, hogy a barna szemöldökök egy idő után kivörösödnek és a szálas technika tulajdonságainak köszönhetően ez az idő akár 1 éven belül is bekövetkezik.
Az Alexandra pigmentek nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért a szemöldökök a választott technika függvényében tovább megőrzik barna színüket.

Garantáltan a bőrben marad

A magas pigment tartalomnak a tökéletes konzisztenciának és a bőrbarát összetételnek köszönhetően az Alexandra pigmentekkel végzett tetoválás nagyon könnyen a bőrben marad. Gyorsabb vele a munka, ami kisebb megterhelést jelent a vendég számára.

Hosszantartó színhatás, széles színskála

A magas pigment tartalomnak köszönhetően az Alexandra színek tartósak és stabilak a bőrben. A színskála széles választéka kifejezetten a magyar nők igényeihez lettek tervezve, a színek egymással keverhetők, ezért tökéletesen személyre szabható árnyalatok keverhetők ki belőlük.