Szájtetoválás

Szájtetoválás2018-02-03T17:14:15+00:00

A szájtetoválás célja, hogy hangsúlyt adjon a szájnak, miközben korrigálja az esetleges szabálytalanságot, aszimmetriát. Ahogy a sminkkel, úgy a szájtetoválással is befolyásolható a szájforma illetve nagyon szűk kereteken belül optikailag növelhető a mérete feltöltés nélkül.
Ez a leglátványosabb tetoválás. Hogy milyen festékárnyalatokat használunk, illetve milyen formát választunk, itt is azon múlik, hogy mi a kiindulási alap és a vendég milyen végeredményre vágyik. Mint minden tetoválásnál az ízlésesség itt is elengedhetetlen.

Egyszerű szájkontúr

Amikor csak a száj kontúrját készítjük el. Ennek a módszernek a használata ma már önmagában nem jellemző, hiszen csupán a kontúr vonal nem kelt természetes hatást. Igyekszem a vendégemet is más megoldások felé terelni, amely sokkal előnyösebben mutat majd. A kontúr azonban ötvözve más technikával, fontos részét képezi a szájtetoválásnak. Gyakori ugyanis, hogy az ajkak természetes élei elmosottak, nem folyamatosak vagy épp csak a száj formáján kíván változtatni a vendég.

Száj satírozás

Ez tulajdonképpen a szájkontúr plasztikus árnyékolását jelenti, egyszerűen elmossuk az éles vonalat az ajkak belseje felé. Megkülönböztetünk teljes és fél satírt, amelyek alapvetően abban térnek el egymástól, hogy a száj mekkora felületét érinti az árnyékolás. Fél satírnál a kontúr enyhe „lemosását” végezzük, és az ajkak nagy része megőrzik eredeti színüket, ezt csak világos, természetes színnel végezzük, míg a teljes satír a teljes szájat érinti. A vonalvezetés, a színhasználat és a kontúr megrajzolása eltérő lehet, a fontos csak a szép, természetes hatású, élő ajkak.

Száj kontúr tetoválás ára: 35 000 Ft

Száj fél satír tetoválás ára: 50 000 Ft

Száj teljes satír tetoválás: 60 000 Ft

A beavatkozás ideje: 2,5-4 óra