Szemöldöktetoválás

Szemöldöktetoválás2018-02-03T17:38:20+00:00

A szemöldök arcunk egészét meghatározza, nagymértékben befolyásolja az összképet, a másokra tett benyomásunkat. Számomra fontos a természetesség megőrzése, és nem feltétlenül a sokéves tartósság, az alkalmazott technikák és anyagok ezt lehetővé is teszik.

A forma kialakítása tapasztalatot, szépérzéket és formaismeretet követel, ezek nélkül könnyen rontható az egész arcunk karaktere.

A szemöldök minden arcot egyedivé tesz!

A professzionális és természetes hatású sminktetoválás emeli a tekintetet és keretet adhatunk az arcnak. A vendég egyéni adottságait és igényeit figyelembe véve tudjuk kialakítani a legideálisabb színt és formát.

A szemöldök a sminktetoválás segítségével teljesen megújítható. Hiányos szőrnövés, a helytelen szemöldökszedés miatt kialakult kopasz foltok újra beépülnek a természetes formába, a vékony és finom szálaknak köszönhetően.

Szálas szemöldöktetoválás

Ennél a technikánál mikro vékonyságú, természetes ívű szőrszálakat tetoválunk a szemöldök ívének megfelelően. Ezzel a módszerrel érjük el a legtermészetesebb és legplasztikusabb hatást, hiszen a rajzolt szálak beleolvadnak a természetes szőrzetbe.

Satírozott szemöldöktetoválás

Ez a legrégebb óta használt technika, az évek alatt azonban sokat finomodott. Ilyenkor a szemöldök egy tömör forma, teljesen besatírozva. Erőteljesebb és adott esetben akár sötétebb hatást is érünk el vele, mint a szálas technikával. Új tetoválások elkészítésekor nem alkalmazom ezt a módszert, inkább szálas technikával készítjük el az első szemöldököt. Meglévő satírozott szemöldök esetében azonban újra a satírozást választjuk az időszakos megújításra.

3D szemöldöktetoválás

A szálas szemöldöktetoválások közül ez a legnehezebb technika, melynél 2-3 színnel dolgozunk, a végek felé elvékonyodó és világosodó szálak jellemzik, mint a valódi szemöldök szőröket. Az előre felépített szálrendezés és a megfelelő színválasztás adja a plasztikus hatást. Teljes szőrhiány vagy nagyon ritka szemöldökszőr esetén ajánljuk.

Más által készített régi vagy rontott tetoválások javítása

A régi vörösesre, kékesre kopott vagy rontott formájú tetoválások javítására nem mindig van lehetőség, sok tényező befolyásolja, ezért előtte lényeges egy ingyenes, személyes konzultáció. Ha van mód a javításra, akkor a szemöldököt lehet satír technikával korrigálni, de néhány esetben a szálas megoldás sem kizárt. A szemkontúr és szájtetoválást is újra lehet tervezni, ha az adottságok engedik, de nem mindenkinek ez a megfelelő megoldás. A régi esetlegesen elrontott forma ugyanis behatárolja a korrekciós lehetőségeinket, amik sok esetben limitáltak. Ezért nem mindenkinek ez a legjobb megoldás, ezért csak abban az esetben vállalom a korrekciós tetoválásokat, ha a vendégnek reális elvárásai vannak és biztos vagyok abban, hogy van mód egy új tetoválással javítani a helyzeten, úgy, hogy a végeredmény mindenképpen esztétikusabb legyen az előzőnél.

(Az elrontott, javításra váró tetoválásoknak személyes konzultáció után, a munka nehézségétől és nagyságától tudok árat szabni.)

Hagyományos szálas és satírozott szemöldök tetoválás ára: 43 000 Ft

3D szemöldök tetoválás ára: 48 000 Ft

A beavatkozás ideje: 3,5 óra