Magamról

Magamról2017-11-04T14:15:30+00:00

Aura. Igényeid szerint.

Szalai Vera kozmetikus, sminktetováló Üdvözlöm a weboldalamon! Szalai Veronika kozmetikus mester, sminktetováló és az Aura Kozmetika tulajdonosa vagyok. Másfél évtizede kezdtem ezt a szép hivatást és azóta már számos továbbképző tanfolyamon, szemináriumon vettem részt az ország legkiválóbb, nemzetközileg elismert oktatóinál. Munkámat szakmai gyakorlattal összefonódott tudatosság, a minőség jelenléte, az igényességre, a hatékonyságra, és a ma elérhető legoptimálisabb eredményekre való törekvés jellemzi, melyek értéket képviselnek.

Pályám során a professzionális minőségű alapanyagok és magas színvonalú gépek biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a hitelességre és a precíz munkavégzésre, fontos számomra a Vendégek iránti tisztelet, hiszen bizalmat építünk.

Kozmetikám koncepciója elsősorban azoknak szól, akik igénylik a rendszeres, professzionális bőrápolást és erre napi rutinként tekintenek. Akiknek fontos az ár-érték arány, akik az egyéni megoldásokat kedvelik, és úgy érzik, ebben segítségükre lehetek.

Bízom benne, hogy a jövőben mindez Vendégeim elégedettségét növeli.

Köszönöm megtisztelő bizalmát!

Szalai Veronika