Gyantázás

Gyantázás2018-03-05T12:36:22+00:00
  • Gyantázás

Megérkezett a szőrtelenítés új generációja, ami nem gyanta, hanem wax! Ne gyantáztasson többé, szőrtelenítsen waxokkal!

Miért jók az Ön számára az Italwax termékei?

– Mert lényegesen kevesebb irritációval és fájdalommal jár vele a szőrtelenítés, mint akármelyik más gyantával, nincs bőrsérülés, ezért érzékeny bőrre kiváló.
– Mert a rövid, erős szőrszálakat is eltávolítja, mert nincsenek pár nap után visszanövő szőrszálak.
– Mert tartósabb eredményt kap.
– Mert forradalmian más az összetétele, mint a gyantának, ezért nem tapad, nem ragad a bőrhöz.
– Mert fenyőgyanta mentes, ezért az allergiás reakció kizárható.
– Mert nem törnek be a szőrszálak, nem gyullad be a szőrtüsző, nincs többe benőtt szőrszál.
– Mert parabén mentes termékek.
– Mert minden testrészre és szőrtípusra van megfelelő termék választék.

Unja már, hogy a gyantázás az intim területeken fájdalmas és irritált következményekkel jár?! Ennek a korszaknak már vége. Emelje magasabb és igényesebb szintre az intim szőrtelenítést!

Beszéljünk kicsit az intim szőrtelenítésről…

A mosdóban mindig van nedves törlőkendő, amivel szükség esetén felfrissítheti magát. A gyantázás a szalon erre kialakított különálló helységében elszeparáltan és diszkréten zajlik, ahol a Vendég az ágyra terített egyszer használatos papírlepedőre felfekszik. A gyantakezelés fehérnemű nélkül történik, de lehetőség van egyszer használatos bugyi használatára amennyiben szeretné, ha szégyenlős. Ezután zsírtalanítom, fertőtlenítem, behintőporozom a területet és elkezdem a gyantázást gyakorlott mozdulatokkal, kívülről befelé haladva az érzékeny bőrfelület megóvása és a legkisebb fájdalomérzet okozás mellett alaposan, a hátsó bőrterületeket is beleértve. A kezelést higiénia okok miatt egyszer használatos gumikesztyűben és egyszer használatos fa spatulával végzem, film,- és elasztikus intimgyantákat használok, amik kifejezetten a lágyrészek szőrtelenítésére szolgálnak. A bőrrel extra kíméletesen bánik, a fájdalom érzet kisebb és nincs bőrfelszíni sérülés, mint más gyantákkal. A kezelést bőrfertőtlenítés, bőrnyugtató és szőrnövekedést csökkentő kozmetikum zárja.

Hogyan készüljön az intim gyantázásra?

Az intim szőrtelenítés napján legmegfelelőbb egy pamut fehérnemű viselése a légáteresztő tulajdonsága miatt, ez a kezelés után lesz lényeges a bőrnek. Nagyon fontos a kezeléshez a szőr hossza, legmegfelelőbb a kb. 1-1.5 cm, annál rövidebb szőrrel érkező vendégnek nem biztos, hogy el tudom elvégezni a kezelést, a viszonylag hosszabb szőr nem probléma. Lényeges, hogy higiéniailag kifogásolható,  irritált, sérült, fertőzött, napégett bőrrel nem dolgozom. Kérem, aznap mellőzze a testápoló krémek és olajok használatát a kezelendő bőrfelületen, mert a zsírtalanítás ellenére nem fog megfelelően tapadni a wax a szőrre. A szőrtelenítés után 24 óráig kerülje a napozást, szoláriumot, szaunát, gőzfürdőt, ne végezzen fokozott izzadással járó tevékenységet. Bármi más kérdés esetén keressen bizalommal!

Árak hölgyeknek

Hónalj – filmwax: 1 200 Ft
Bikini – filmwax: 1 500 Ft
Intim más néven brazil (csupasz elől és hátul, vagy kis csík formával elől) -filmwax: 3 800 Ft
Láb térdig – wax patron: 1 800 Ft, Comb – wax patron: 2 200Ft
Láb végig – wax patron: 4 000 Ft
Kar teljes – wax patron: 1 600 Ft, Alkar – wax patron: 1 300 Ft
Has csík – wax patron: 500 Ft
Has teljes – wax patron: 1 500 Ft
Bajuszka – filmwax: 800 Ft
Áll/nyak – filmwax: 700/ 700 Ft
Pajesz – filmwax: 800 Ft
Arc – filmwax: 800 Ft
Derék – wax patron: 1 000 Ft
Szemöldök – filmwax: 1 000 Ft

(Info: Wax patron: új generációs szőrtelenítő wax a jól ismert görgős, patronos változatban, melyet gyantapapírral használunk. Filmwax: modern, elasztikus wax, melyet egyszer használatos fa spatulával viszünk a bőrre és kézzel távolítunk el. Ezek jelenleg a legkifinomultabb és legigényesebb változatai a szőrtelenítési eljárásoknak. A felhasznált anyagokat nem dolgozom fel újra higiéniai és elvi okok miatt!)