Gyantázás

Gyantázás2017-11-04T14:29:43+00:00
  • Gyantázás

A gyantázás tisztaság és ápoltság érzést, higiéniát nyújt, elengedhetetlen követelmény önmagunkkal szemben. Semmi nem ad olyan sima érzést, mint a gyantázott bőr, tartósan. Ne kössön kompromisszumot, ne keressen rossz kifogásokat, hanem bízza magát profira, a patronos, krém, elasztikus és multiflex és flexiwax kolofónium mentes gyanták higiénikus, igényes és gyors megoldást nyújtanak minden szőr és bőrtípusra.

Unja már, hogy a gyantázás az intim területeken  fájdalmas és irritált következményekkel jár és a cukor gyanta sem elég jó? Nálam a megoldás!

Az érzékeny területek, mint az intim, a hónalj és az arc szőrtelenítésére kizárólag elasztikus, a Just Wax multiflex és flexiwax gyantáit használom, ami extra kíméletes a bőrrel, kisebb a fájdalom érzetet és irritációt eredményez, mint az eddig ismert bármelyik gyantatípus, ezért a nagyon érzékeny bőrű Vendégeknek is ideális. Az elasztikus gyantát egyszer használatos fa spatulával viszem fel a bőrre és kézzel tépem le, utána kidobom, nem dolgozom fel újra higiéniai és elvi okok miatt. Ez az eddigi legigényesebb és legmodernebb intim gyantázási eljárás!

Miért jók az Ön számára a Just Wax flexiwax és multiflex elasztikus gyantái?

– Mert lényegesen kevesebb irritációval és fájdalommal jár vele az intim gyantázás, mint akármelyik más gyantával

– Mert a rövid, erős szőrszálakat is eltávolítja, mert nincsenek pár nap után visszanövő szőrszálak

– Mert tartósabb eredményt kap

Emelje magasabb és igényesebb szintre az intim gyantázást a legmodernebb 5. generációs Just Wax gyantáival!

Beszéljünk kicsit az intim gyantáról…

A mosdóban mindig van nedves törlőkendő, amivel szükség esetén felfrissítheti magát. A gyantázás a szalon erre kialakított különálló helységében elszeparáltan és diszkréten történik, ahol a Vendég az ágyra terített egyszer használatos papírlepedőre felfekszik. A gyantakezelés fehérnemű nélkül történik, de lehetőség van egyszer használatos bugyi használatára amennyiben szeretné, ha szégyenlős. Ezután zsírtalanítom, fertőtlenítem, behintőporozom a területet és elkezdem a gyantázást gyakorlott mozdulatokkal, kívülről befelé haladva az érzékeny bőrfelület megóvása és a legkisebb fájdalomérzet okozás mellett alaposan, a hátsó területeket is beleértve. A kezelést higiénia okok miatt egyszer használatos gumikesztyűben és egyszer használatos fa spatulával végzem, elasztikus intimgyantákat használok, amik kifejezetten a lágyrészek szőrtelenítésére szolgálnak. A bőrrel extra kíméletesen bánik, a fájdalom érzet kisebb és nincs bőrfelszíni sérülés, mint más gyantákkal. A kezelést bőrfertőtlenítés, bőrnyugtató és szőrnövekedést csökkentő kozmetikum zárja.

Hogyan készüljön az intim gyantázásra?

Az intim gyanta kezelés napján legmegfelelőbb egy pamut fehérnemű viselése a légáteresztő tulajdonsága miatt, ez a kezelés után lesz lényeges a bőrnek. Nagyon fontos a gyantázáshoz a szőr hossza, legmegfelelőbb a kb. 1-1.5 cm, annál rövidebb szőrrel érkező vendégnek nem tudom elvégezni a kezelést, a viszonylag hosszabb szőr nem probléma. Lényeges, hogy irritált, sérült, fertőzött, leégett bőrrel nem dolgozom. Kérem, aznap mellőzze a testápoló krémek és olajok használatát a kezelendő bőrfelületen, mert a zsírtalanítás ellenére nem fog megfelelően tapadni a gyanta a szőrre. A gyantázás után 24 óráig kerülje a napozást, szoláriumot, szaunát, gőzfürdőt, ne végezzen fokozott izzadással járó tevékenységet. Bármi más kérdés esetén keressen bizalommal!

Árak hölgyeknek

Hónalj (Just Wax): 1 100 Ft
Bikini (Just Wax): 1 400 Ft
Intim más néven brazil (csupasz elől és hátul, vagy kis csík formával elől) Just Wax Flexiwax/Multiflex: 2 900 / 3 900 Ft
Térdig láb/comb: 1 800 / 2 000 Ft
Végig láb: 3 500 Ft
Kar: 1 500 Ft
Has csík: 500 Ft
Has teljes: 1 500 Ft
Bajuszka: 600 Ft, (Just Wax): 800 Ft
Áll/nyak (Just Wax): 700/ 700 Ft
Pajesz (Just Wax): 800 Ft
Arc (Just Wax): 800 Ft
Derék: 1 000 Ft
Szemöldök: 1000 Ft, (Just Wax): 1 100 Ft